top of page
  • Writer's pictureForum Cogito

En presentasjon av boken En historie om Livet av Jan Kerr Eckbo tirsdag 5. april på Eldoraldo bokhan

Updated: Jan 8, 2020



En historie om livet er en annerledes historiebok. Den forteller om de lange trekkene i naturhistorien og samfunnshistorien. Om livets utvikling og om hvorfor vi gjør og oppfører oss som vi gjør – og om hva som driver oss. Men dette er også en bok om selve livet, om vår bevissthet, og om parapsykologiske fenomener. Hva er disse fenomenene – og hva vet vi egentlig om dem? En rekke fenomener – både kjente og lite kjente – presenteres og diskuteres i boken. Hva vet vitenskapen om bevissthet og parapsykologi – og hva er det den ikke vil fortelle oss?

Jan Kerr Eckbo (1945) er naturviter med en BSc og MSc fra Stanford University, USA. Der arbeidet han med sin doktorgrad innen materialfysikk, men stanset det akademiske sporet for å få en bredere tilnærming til sine omgivelser gjennom praktisk arbeid i næringslivet. Kerr Eckbo har bodd mer enn 12 år i USA og samarbeidet med forskningsinstitusjoner som SRI (Stanford Research Institute), Battelle og NASA. I mer enn 30 år drev han en rådgivningsvirksomhet i Norge og arbeidet med internasjonal teknologi- og kompetanseutvikling.

Tid og sted: 5/4 Eldorado bokhandel 17:30 - 19:45.

14/4 Litteraturhuset i Bergen 19:00 - 20.30

246 views0 comments

Recent Posts

See All

Henning Næss i samtale med Petter Jørgen Omtvedt

Vi bringer her første del av Petter Jørgen Omtvedt fremstilling av Johan Wolfgang von Goethe (1749–1832) og hans bidrag til den holistiske tradisjonen. Samtalen foran i dette nummeret kan med fordel l

bottom of page